Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

De Schuilhof


De Schuilhof is het kerkgebouw van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt. In dit kerkgebouw worden elke zondag erediensten gehouden. Tweemaal per zondag ontmoeten christenen elkaar daar en gaat een predikant voor. Tijdens deze diensten wordt er gebeden, een overdenking gehouden (preek) en worden er lofliederen (Psalmen, gezangen en liederen) gezongen.

Het geloof beperkt zich niet enkel tot De Schuilhof, de zondagse diensten en de mensen die daar 'kerken'. Het geloof is de dagelijkse bekering tot God door de wereldwijde kerk van Jezus Christus. De kerkdeuren staan open voor iedereen. Voor een ieder die lid is, maar óók voor een ieder die een kijkje wil komen nemen. En is er dan iets wat u wilt weten? Vraag er naar, de mensen geven u graag antwoord.

Aanvangstijden
De aanvangstijden van de wekelijkse erediensten zijn:

  • zondagochtend om 10.00 uur
  • zondagmiddag om 16.30 uur

De diensten duren ruim een uur. Voor de allerkleinste kinderen is er elke zondagmorgen een crèche onderin de kerkzaal. Voor gasten ligt er altijd een Bijbel en een liedboek klaar voor gebruik maar de liederen worden ook met een beamer getoond. Daarnaast is er regelmatig na de ochtenddiensten gelegenheid om nog een kopje koffie, thee, enz. te drinken. Ook gasten zijn daarvoor van harte uitgenodigd.

 

Meeluisteren en terugluisteren 
Heeft u specifiek vragen over het mee- en terugluisteren? Stuurt u dan een bericht naar communicatie(at)schuilhof.nl.

Heeft u nog vragen?
Wilt u ergens over napraten? Of zou u gewoon eens vrijblijvend informatie willen ontvangen dan kunt u contact opnemen door een bericht te sturen naar vragen(at)schuilhof.nl of met een bericht naar onze predikant.

Predikant:
ds. P. Poortinga
Email: p.poortinga(at)schuilhof.nl