Kerkdienst 10:00 uur
Om de app in te stellen, heb je een inlog nodig. Heb je deze nog niet? Vraag die dan aan via deze link.
Als de app is geïnstalleerd, wordt het startscherm getoond. In dit scherm wordt gevraagd om de naam van de gemeente. Zoek hier naar schuilhof. Als resultaat zal onze gemeente getoond worden. Tik op de naam van onze gemeente. Je bent nu (uitgelogd) verbonden met onze gemeente. | |
Het hoofdscherm is nu geopend: Klik in dit scherm op de knop ‘INLOGGEN’ (rechtsboven) | |
Gebruik de gebruikersnaam en wachtwoord zoals je gewend bent te gebruiken op de website. Klik op ‘INLOGGEN’ Je bent vanaf nu ingelogd en daarmee verbonden met onze gemeente. Als er berichten worden gestuurd die een notificatie geven, ontvang je die nu (ook) via de app. |
Als je lid bent van onze gemeente en een persoonlijk emailadres hebt kun je inloggegevens aanvragen door het formulier 'Inloggegevens aanvragen' in te vullen. Je ontvangt dan van ons binnen een paar dagen de inloggegevens.
Kernwaarden
Het startpunt van toewerken naar een nieuw logo en bijbehorende kleuren was het verzamelen van 'kernwaarden'.
Waar staat de Schuilhof voor en wat is belangrijk binnen de Schuilhof? Aan de hand hiervan is verder doorgedacht over de kleuren en de beeldspraak in het logo.
De kernwaarden waren als volgt:
De kleuren
In het logo is bewust gekozen voor de betreffende kleuren.
Beeldspraak
In het logo zijn drie beelden terug te vinden, deze staan voor het volgende:
Aanmelden gaat vanuit het georganiseerde evenement. Vertrekpunt hierbij is de Agenda. Dat kan vanaf de hoofdpagina van onze website vanuit het kopje 'Agenda':
Als het 'evenement', waarvoor aangemeld moet worden, op korte termijn is, dan zal deze onder bovenstaande kop staan. Zo niet, dan kan via de knop 'Meer â–º' het betreffende 'evenement' worden opgezocht. Evenementen die heel ver vooruit zijn gepland, staan in onze kalender. Eenmaal gevonden, selecteer dan het bewuste 'evenement' (kerkdienst, informatieavond, optreden, etc.).
Als aanmelding voor dit evenement geactiveerd is, staat er de volgende kop in beeld:
Voor aanmelding gebruiken we een zogenaamd 'ticketsysteem'. Vandaar deze tekst.
Onder deze kop staan de verschillende ticketvarianten. In geval van een kerkdienst is dat er maar één. In geval van concerten, kunnen dat er meerdere zijn (volwassenen, jongeren, kinderen, etc.). Selecteer het aantal gewenste 'tickets' en klik op 'Aanmelden' of 'Bestellen'.
In het volgende scherm bestaat de mogelijkheid contactgegevens op te geven. Welke dat zijn, is afhankelijk van de instelling. Vul de minimaal benodigde gegevens in.
Klik op 'Afronden' om de aanmelding af te ronden.
In de meeste gevallen is er binnen enkele minuten een bevestiging hiervan per email ontvangen. In de bijlage van deze email zit een ticket met QR code. Als tijdens het proces of in de mail is gemeld dat deze gebruikt wordt, zorg dan dat u deze code bij de hand heeft (digitaal of op papier).
Jazeker! Dat werkt niet veel anders dan via de website. Ook hier is het vertrekpunt de agenda (knop in het groene kader):
Eenmaal deze optie geselecteerd, wordt een lijst met geplande evenementen getoond. Selecteer hier het evenement waarvoor aanmelding nodig is. Eenmaal geopend is onderstaande tabel te zien met ticketinformatie.
Klik in deze tabel op de blauwe knop. Hierna wordt een apart venster geopend (de mobiele browser). Vanaf dit punt is het proces niet anders dan bij aanmelding via de website. Zie hiervoor de vraag 'Hoe kan ik me aanmelden?' op deze pagina.
Alleen als dat voor de aanmelding is ingesteld. In dat geval wordt dit in een rode tekst bij de ticketinformatie getoond.
Voor een kerkdienst is deze tekst zichtbaar als de laatste 10 plaatsen beschikbaar komen.
Een besloten uitzending is te herkennen aan het slotje voor de titel van de opname in het overzicht van beschikbare opnames. Indien je deze probeert te beluisteren hoor je de gesproken tekst dat het een besloten opname betreft en dat deze niet beschikbaar is.
Kijk op de pagina Toegang vragen privé uitzendingen van kerkdienstgemist.nl hoe toegang gevraagd kan worden.