Kerkdiensten

De Schuilhof is het kerkgebouw van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Zeewolde. In dit kerkgebouw worden elke zondag kerkdiensten gehouden.

Kerkdiensten

Op zondag ontmoeten de leden van onze kerk elkaar voor, tijdens en na de dienst. Jij bent als gast uiteraard van harte welkom. Een dominee leidt de kerkdienst. We hebben een eigen dominee maar er komen ook regelmatig dominees uit andere plaatsen.

Tijdens deze diensten wordt een overdenking gehouden, bidden en danken we met elkaar en zingen we liederen voor God, begeleidt door een orgel, een piano of een band. Vanaf 18 juli is aanwezigheid o.b.v. inschrijving weer mogelijk voor kerkleden en gasten. Zie hiervoor de details in dit artikel. Daarnaast zijn de diensten live mee te beleven via Kerkdienstgemist. Zie hiervoor deze pagina.

Het geloof beperkt zich niet enkel tot een kerkdienst in de Schuilhof. Ook in de week proberen we als christenen God te dienen en te volgen en hebben we elkaar als leden hard nodig. Maar vooral hebben wij God nodig.

Dagelijks opnieuw moeten we dat doen, God zoeken in gebed.

De kerkdeuren staan open voor iedereen. Voor iedereen die lid is, maar juist óók voor wie belangstelling heeft en een kerkdienst wil meebeleven.

Er zijn bijbels te leen om mee te lezen, maar de teksten worden ook allemaal geprojecteerd op een beamer. Dat geldt ook voor alle liederen die worden gezongen.

Wil je eens komen kijken, dan ben je van harte welkom, bij binnenkomst staat er altijd iemand om je te verwelkomen en evt. vragen die je hebt te beantwoorden. Wij helpen je graag.